Vízöntők Bt.

Cégünk 2000-ben egyszemélyes egyéni vállalkozásként indult, majd 2001-ben megalakult a Vízöntők Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság, amely fő tevékenysége az automata öntözőrendszerek telepítése volt. Cégünk 2005-ben nyitotta meg Budapesten első öntözéstechnikai nagykereskedelmi szaküzletét, amely mára meghatározó szerepet tölt be az öntözéstechnikai termékek viszonteladói forgalmazásában. A folyamatos fejlesztések révén, amelyet partnereink kitartó hűségének, valamint a piac legnagyobb importőreinek méltán kivívott bizalmának is köszönhetünk, jelenleg az ország vezető öntözéstechnikai márkái gazdagítják polcainkat. Az öntözéstechnika élvonalát képviselve igyekszünk tudásunkat folyamatosan fejleszteni, bővíteni, hogy a jövőben is megannyi elégedett ügyféllel büszkélkedhessünk, akik azzal váltják valóra célkitűzéseinket, hogy a Vízöntők Bt.-t választják partnerüknek az öntözéstechnikában.

Üzletünk kínálata:

Folyamatosan bővülő, piacvezető termékek széles palettája, a lehető legjobb feltételekkel.

Hosszú  távú együttműködés, amelyet a kölcsönös bizalom, valamint az emberi kapcsolatokra épülő szolgáltatásaink szilárdítanak meg.

Szaküzlet vagyunk, ami azt jelenti, hogy hosszú éves tapasztalaton alapuló  tudásunk alapján, polcainkon a legmegbízhatóbb öntözéstechnikai márkák legjobb, leggyakrabban keresett termékeit tartjuk. Kínálatunkat igyekszünk úgy alakítani, hogy ügyfeleink igényeihez igazodó megoldásokat találjunk. A beszállítói körünkkel kiépített jó kapcsolatok révén gördülékenyen, gyorsan be tudjuk szerezni az egyéni rendeléseket.

Most már két helyen!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2011. március 1-től már Pesten is várjuk tisztelt ügyfeleinket a XIV. ker. Mogyoródi út 56-60. sz. alatt, ahol az öntözéstechnikai termékek mellett a megszokott minőséggel, színvonalon egy kertészeti árudával is bővítettük szolgáltatásainkat.

Minden kedves öntözéstechnika, és kertészet iránt érdeklődőt szeretettel várunk mindkét szaküzletünkben:

Vízöntők Bt. csapata